Profită de imensul potențial al colilor de hârtie colorată!

Nici în 2020 foile de hârtie colorată nu și-au pierdut popularitatea, pe măsură ce s-au multiplicat și domeniile în care acestea se pot utiliza.

Tu folosești coli de hârtie colorată la job?

Hârtia colorată de birou se folosește atât pentru tipărirea de pliante, broșuri și alte produse de publicitate, dar ajută mai nou și la optimizarea fluxului de lucru în companii.

Datorită diferitelor culori pe care le prezintă aceste cu foi de hârtie, se pot împărți diferitele documente interne pe categorii (cel mai adesea în funcție de importanță), se simplifică sistematizarea acestora.

Se știe că hârtia colorată este cel mai bun material pentru cărți de vizită clasice, mai ales dacă are și o densitate și o grosime ridicată, mai mare decât foile de hârtie colorată de birou pentru documente.

Cu cât se apropie mai mult de grosimea cartonului, cu atât este mai folosit acest tip de hârtie colorată și pentru tipărirea invitațiilor și anunțurilor importante.

Dacă foile albe de hârtie se folosesc în mod cotidian pe scară largă atât acasă cât și la birou, schema de culori este aceea care poate da frâu liber imaginației, iar faptul că există în magazinele online coli în nuanțe și formate diverse, nu doar A4, A3 sau A5, permite persoanelor creative să se exprime mai bine, să se folosească ingenios de toate oportunitățile pe care acest tip de suport fizic le oferă.

Există hârtie colorată cu o densitate standard, dar și hârtie colorată cu o densitate ridicată, astfel încât în magazine sunt ușor de găsit acum coli de acest gen care pornesc de la 80 de grame și merg până la 160 de grame pe metru pătrat.

De regulă, hârtia cu o densitate mai mică se vinde la pachet, în timp ce aceea cu densitate mai ridicată se poate achiziționa “la bucată”, în funcție de caracteristicile coloristice dorite de client.

Ea poate să fie în culori pastelate, dar și în nuanțe neon, de intensități mai mici sau mai mari.

Pentru birou, cel mai indicat este să se cumpere hârtie colorată la set, deoarece astfel în astfel de pachete se găsesc de obicei mai multe nuanțe, perfecte pentru sistematizarea documentației de lucru.

În magazinele online cu produse de birotică există cel mai adesea seturi de 25, 100 sau 250 de coli dintre care poți alege.

Cele mai citite articole

Paleta de nuanțe ale hârtiei colorate permite o mulțime de utilizări ingenioase

Cu siguranță că nu doar la birou se poate utiliza hârtia colorată, ci și în grădinițe, școli de artă, în tipografii, în agențiile de publicitate sau în alte locuri unde se folosește în mod curent asemenea produse de papetărie.

Revenind la mediul office, foile de hârtie colorată corect alese simplifică menținerea documentației interne, mai ales dacă acele documente nu necesită în mod obligatoriu a fi imprimate pe hârtie albă.

Este și mult mai comod să se depoziteze și să se aranjeze pe categorii documentele de la job dacă ele sunt diferit colorate. Totul este ca angajații să știe codul de nuanțe utilizate pentru fiecare grup de înscrisuri.

Tăiată în bucățele mai mici, hârtie colorată poate fi folosită pentru activitățile zilnice, dacă acestea sunt prinse cu magneți pe o tablă magnetică, ba chiar se pot tipări sau scrie de mână pe ele cu markere diverse citate motivaționale menite ca să crească productivitatea muncii acelora ce le citesc.

Încă de la cele mai fragede vârste, copiii pot să își dezvolte abilitățile motorii la nivelul mâinilor, dar și să își exprime ideile ingenios și să își dezvolte imaginația prin îndoirea, decuparea și lipirea unor bucățele de hârtie colorată. Se pot crea diverse jocuri educative, hăinuțe pentru păpuși etc.

Invitațiile la diverse evenimente, cărțile de vizită, ecusoanele sunt mult mai atractive dacă sunt realizate folosind hârtie colorată.

S-au făcut chiar studii în lumea întreagă din care a rezultat cu deplină claritate faptul că informațiile scrise pe o foaie colorată sunt mai bine reținute decât pe una albă. Mai ales dacă vorbim de persoane preponderent vizuale. Deci sunt un bun ajutor pentru memorarea/învățarea accelerată.

Unde se găsește hârtie colorată de bună calitate la preț convenabil?

 Acum puteți achiziționa hârtie colorată pentru scris și pentru tipărirea la imprimantă, de cea mai înaltă calitate, la prețuri extrem de accesibile de la absolutoffice.ro.

Nu ocoli nici tu șansa de a-ți veseli zilnic viața folosind hârtie colorată în toate culorile, de la nuanțe pale până la unele foarte aprinse.

Fii creativ la job și acasă, folosind foile de hârtie colorată! Absolut Office te poate ajuta în acest sens!

Cele mai citite articole