Sfaturi pentru alegerea unui hoverboard de 6.5 inch

Unul din cele mai dorite și mai îndrăgite gadgeturi din întreaga lume pentru tinerii pasionați de aventură, dar și de distracție și senzații cool este un hoverboard de 6,5 inch, dispozitiv ce permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru al utilizatorilor, ceea ce aduce titulatura de cel mai ușor de folosit gadget de către tineri.

Înarmați cu răbdare, curaj și curiozitate și cu puțin exercițiu, utilizatorii vor zbura pe un hoverboard în mai puțin de 10 minute.

Cum funcționează un hoverboard de 6,5 inch

Giroscopul interior, precum și pedalele sensibile la presiune determină schimbarea rapidă a direcției cu care utilizatorul vrea să meargă. Practic, hoverboard-ul pare a fi capabil să citească gândurile utilizatorului care odată urcat se poate deplasa într-un mod ușor la viraje, să se rotească și să facă orice își dorește pentru a-și impresiona prietenii.

În altă ordine de idei, hoverboard-ul vine la pachet cu o telecomandă wireless multifuncțională de regulă, iar sistemul de conectare bluetooth la telefonul mobil face din acest gadget un adevărat centru de amuzament multimedia. Grație luminilor LED care se află pe roțile unor modele de hoverboard, utilizatorii vor putea să semnalizeze direcția de mers, iar acestea vor anunța și atunci când bateria este descărcată sau au depășit viteza maximă de deplasare.

Hoverboard-ul este un gadget al viitorului care permite utilizatorului să se deplaseze in mod rapid, confortabil, chiar și în locuri inaccesibile, dar și prin magazine, clădiri de birouri, pe stradă, prin parcuri etc.

Cele mai importante specificații tehnice ale unui hoverboard de care cumpărătorii trebuie să țină cont

·  Masa maximă suportată de hoverboard

Cele mai importante specificații tehnici ale hoverboard-ului de care utilizatorii trebuie să țină cont la cumpărare este masa maximă admisă, adică greutatea maximă pe care o poate suporta și susține în parametri normali un hoverboard. Nimeni nu își dorește ca hoverboard să se rupă chiar în timp ce prinde viteză, de aceea este foarte bine de știut ce masă maximă poate suporta transportatorul electric.

Cele mai citite articole

În cazul în care se depășește greutatea maximă admisă, longevitatea motorului va avea de suferit precum și performanțele generale. Hoverboard-ul nu va mai putea atinge o viteză mare, accelerația va avea de suferit, iar pantele ce trebuie abordate vor fi trecute cu mai mare dificultate. De asemenea, autonomia între două încărcări succesive ale hoverboard-ului va fi mult mai mică.

Cum pe piață există modele de hoverboard-uri, precum cele de 6,5 inch care susțin o greutate de 120 de kg, acestea sunt cele mai des achiziționate gadgeturi pentru că adolescenții și tinerii în general nu depășesc această greutate. Hoverboard-urile Hummer susțin o greutate de 140 de kg, fiind potrivite mai mult pentru adulți, iar cele de 10 inch susțin o greutate de 130 de kg.

Trebuie menționat că hoverboard-ul are și o greutate minimă sub care nu va putea porni, aceasta este de 30 de kg.

·  Viteza maximă de deplasare hoverboard-ului

Principalii factori care determină viteza de deplasare a unui hoverboard la nivel maxim țin de capacitatea motorului și puterea motorului. Modele de hoverboard de 6,5 inch dezvoltă viteze maxime de 15 -18 km pe oră. Totodată, există și modele de hoverboard-uri mai puternice cum sunt cele Hummer care dezvoltă vitezei maxime de 18-20 de km la oră sau cele de 10 inch care ating viteze de până la 25 de km la oră. Aceste două modele sunt mai scumpe, iar atenția pe care trebuie să o aibă utilizatorii în timpul mersului trebuie să fie sporită.

Autonomia hoverboard-ului

Autonomia hoverboard lui este exprimată în kilometri și reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici, deși mulți producători nu o specifică. Valoarea autonomiei depinde și de anumiți factori precum temperatura exterioară, înclinația drumului, greutatea utilizatorului și viteza de deplasare. Concret, autonomia unui hoverboard de 6,5 inch este de 15- 18 km la o singură încărcare, în timp ce modele tip Hummer pot fi conduse până la 20 de km cu o încărcare completă.

Timpul necesar încărcării hoverboard-ului

Fiind un dispozitiv electric, hoverboard-ul funcționează pe baterii, iar acestea trebuie încărcate. Produsele de calitate vor încorpora numai baterii reîncărcabile de tipul litium, care sunt rezistente, non- explozive și non- inflamatoare. Pentru o încărcare completă a hoverboard-lui este necesar un timp de două-trei ore, dar este important ca utilizatorii să respecte durata de încărcare transmisă de producător pentru longevitate.

Cele mai citite articole