Laptele praf Hipp pentru bebelușii cu probleme de digestie

Cu laptele praf Hipp pentru bebeluși, copilul tău primește tot ce are nevoie atunci când laptele matern nu este suficient și se poate dezvolta splendid. Vitaminele sănătoase, acidul folic, calciul și mineralele, adaptate exact nevoilor și vârstei, susțin bebelușul încă din prima zi de naștere. Laptele matern este cel mai bun pentru un nou-născut. 

Conține toate substanțele necesare, este disponibil permanent la temperatura potrivită și oferă, de asemenea, bebelușului substanțe importante care îi întăresc sistemul imunitar. Dar uneori sunt necesare alternative. Poate că laptele tău nu este suficient de hrănitor, poate că ai un alt motiv pentru care bebelușul tău nu poate fi alăptat cu lapte matern. Nu dispera, deoarece există laptele praf Hipp pentru bebeluși. Formula pentru sugari în primul an este dezvoltată și fabricată în conformitate cu îndrumări stricte. În formula de lapte praf Hipp vei găsi toți nutrienții importanți care sunt conținuți și în laptele matern.

Lapte praf pentru flatulență și colici de la 3 luni: alimente speciale pentru bebeluși de la HiPP

Cele mai citite articole

Laptele praf HiPP Comfort este mâncarea potrivită pentru toți copiii care suferă de constipație, flatulență și colici. Cauza durerii abdominale în primele câteva săptămâni și luni după naștere este sistemul digestiv, care nu este încă pe deplin dezvoltat. Cei mici reacționează la durere cu țipete puternice, acestea fiind adesea un test de stres pentru părinți. Laptele praf special Comfort de la HiPP este adaptat exact nevoilor bebelușului și, datorită compoziției sale speciale, este deosebit de bine tolerat. Are un efect de reglare și relaxare asupra flatulenței și a colicilor de 3 luni. Mâncarea specială este potrivită pentru bebeluși încă de la naștere și poate fi administrată ca parte a unei diete mixte după a 6-a lună. Dar chiar și bebelușii cu risc de alergii tolerează bine laptele praf Hipp.

HiPP Comfort cu conținut redus de lactoză

La fel ca laptele matern, laptele praf  special de la HiPP conține lactoză, care este ușor de digerat. Cu toate acestea, pentru că lactoza nu este tolerată la fel de bine de toți copiii, conținutul de lactoză din laptele praf special este semnificativ mai mic decât în ​​alte alimente convenționale din lapte. Laptele praf HiPP conține toți nutrienții importanți pentru o dezvoltare sănătoasă și adecvată vârstei copilului. 

În plus, proteina descompusă asigură faptul că micile blocuri de proteine ​​pot fi digerate mai ușor de către organism. Formula de lapte Comfort de la HiPP conține, de asemenea, acizi grași polinesaturați cu lanț lung Omega 3 și 6, pe care organismul nu îi poate produce încă în mod adecvat. Acești acizi grași sunt foarte asemănători cu cei din laptele matern și de multe ori, nu provoacă constipație. Fibrele prebiotice promovează, de asemenea, o flora intestinală sănătoasă la copil și slăbesc densitatea scaunului. 

Cele mai citite articole