Alegerea unui regim sanatos cu carnea de pui?

Cum sa alegi in 2020 un regim sanatos bazat pe carne? Ramai sanatos fara sa te privezi de carnea de pui. Se poate consuma intotdeauna carnea de pui, este o alegere mai sanatoasa, dupa cum aproba majoritatea surselor. Iata mai multe reatete care folosesc carnea de pui pentru a face preparate sanatoase.

Pieptul de pui cu sos de crema de ciuperci este doar una dintre cele mai sanatoase reatete de pui pe care o recomandam. Aceasta reteta este potrivita si pentru diabetici. O portie include un continut scazut de calorii, carbohidrati si continut scazut de sodiu. Este fara gluten si este excelent pentru mentinerea unei greutati sanatoase. Daca sunteti seriosi si urmati un regim sanatos, puteti utiliza si bucati mici din piept de pui.

Cele mai citite articole

O alta reteta sanatoasa care foloseste carne de pui este Pieptul de pui Herb Garden. Aceasta reteta este umpluta practic cu ierburi precum salvie, cimbru si rozmarin. De asemenea, are o stoarcere adaugata de lamaie proaspata si un cap de usturoi presat. Ierburile se fac într-un sos care se gateste peste pui dupa ce este gatit. Vasul este servit atunci cand pielea de pui este îndepartata.

Am mai gasit reteta numita Sloppy Chicken Joes sunt facute foarte delicioase si sanatoase în acelasi timp. Acesta este înca umplut cu legume si o rosie adaugata, oferind, prin urmare, mai mulati nutrienati din legume si licopen din rosii. De asemenea, are branza in reteta pentru o sursa suplimentara de calciu si carnea de pui ca sursa de proteine. Pe baza unei diete de 2.000 de calorii, reteta cuprinde 24 de grame de grasimi totale si 600 de calorii care te-ar putea mentine pe parcursul zilei obisnuite.

Pui si biscuiti este o reteta sanatoasa si putin altfel, asadar fiind perfecta pentru tine si familia ta. La o dieta de baza de 2.000 de calorii zilnic, aceasta reteta este completata cu doar 15 grame din total si 300 de calorii. Reteta include legume sanatoase precum cartofi, morcovi, ceapa, telina, ciuperci, usturoi, cimbru si salvie. Are 3 grame de fibre care ajuta la metabolismul rapid. De asemenea, va ofera 18 grame de proteine, 22% vitamina C si 16% calciu din doza recomandata zilnic.

Cele mai citite articole