Siguranță pentru bebeluși – un ghid al părinților cu privire la ultimele noutăți în materie de sisteme pentru protecție

Când vine vorba despre siguranța bebelușului, părinților le place să se asigure că micuțul lor va avea parte de cele mai performante sisteme de protecție. În acest sens, specialiștii au dezvoltat diferite modele de accesorii și produse special concepute pentru a garanta un nivel ridicat de siguranță pentru cei mici.

În acest articol vei regăsi diferite modalități prin care îți poți ține copilul în siguranță indiferent de activitățile pe care le desfășurați:

Sistem de monitorizare a somnului

Aceste dispozitive au devenit în ultimul timp foarte populare în rândul părinților. Ele te vor ajuta să ai tot timpul acces la funcțiile de bază ale corpului precum bătăile inimii sau respirația, atât în timpul somnului, cât și pe toată perioada în care copilul este activ. În acest fel poți fi liniștit pentru că vei putea observa cu ușurință fiecare schimbare a micuțului tău.

Protecție pentru pat

Grilajele de protecție pentru pătuț sunt esențiale pentru a stopa micile accidente care pot apărea în timpul somnului sau atunci când cel mic se joacă. Există o gamă variată de modele care să se potrivească întregului mobilier din cameră și în același timp sunt foarte simplu de montat. În plus, unele vin cu funcții suplimentare precum lumină de noapte sau jucării agățate care vor stimula simțurile micuțului.

Scaunul auto

Cele mai citite articole

Una dintre cele mai importante investiții o reprezintă achiziționarea unui scaun auto. Acest element trebuie ales cu foarte mare atenție, ținând cont de o serie de factori, precum vârsta bebelușului și greutatea acestuia. Spre exemplu, scaunul auto Britax Romer DUALFIX iSENSE cu baza isofix, este un model care îndeplinește toate calitățile în ceea ce privește sistemul de siguranță. Ele au fost patentate să ofere protecție în caz de accident, astfel că sunt echipate cu centuri de siguranță și suport pentru cap ce asigură protecție atât în zona capului, cât și a gâtului. Mai multe modele vei găsi pe babymatters.ro, de unde poți alege scaunul potrivit nevoilor celui mic.

Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video oferă părinților posibilitatea de a monitoriza constant fiecare acțiune a celui mic în timp real. Și în acest caz există diferite modele, unele fixe care pot fi poziționate în camera copilului, sau portabile, care te vor ajuta să obții imagini din fiecare spațiu al casei tale. În plus, există variante care permit și redarea sunetului, astfel vei ști imediat când când cel mic are nevoie de atenția ta.

Monitorizarea temperaturii și a umidității

În primele luni de viață, temperatura și umiditatea din camera bebelușului sunt extrem de importante pentru confortul acestuia. Sistemele moderne de verificare a acestor parametri transmit inclusiv alerte în cazul în care detectează schimbări care depășesc limitele prestabilite de tine. O verificare atentă a acestor indici te va ajuta să îți protejezi copilul de supraîncălzire sau deshidratare.

Așadar, siguranța bebelușului este o prioritate pentru fiecare părinte. Investiția în acest tip de echipamente va face o diferență semnificativă atât în viața ta, cât și în cea a micuțului tău.

Tu ce sisteme de protecție folosești pentru bebelușul tău?

Cele mai citite articole