RTT Distribution – Oferind accesorii auto pentru o gamă vastă de modele de mașini

RTT Distribution – Oferind accesorii auto pentru o gamă vastă de modele de mașini

RTT Distribution este o companie specializată în importul și distribuția de accesorii auto, având în portofoliu o selecție impresionantă de produse pentru peste 1050 de modele auto. Cu sediul în Pașcani, RTT Distribution se remarcă prin diversitatea și calitatea superioară a accesoriilor pe care le oferă clienților săi.

Prin intermediul RTT Distribution, clienții pot beneficia de o gamă completă de accesorii auto, inclusiv piese de tuning, elemente de caroserie, sisteme de iluminare, jante, covorașe auto și multe altele. Fie că doriți să vă personalizați mașina sau să o întrețineți în cel mai bun mod posibil, RTT Distribution pune la dispoziție soluții fiabile și durabile.

Cu un focus constant pe satisfacția clienților, RTT Distribution se asigură că produsele furnizate sunt de cea mai înaltă calitate, ceea ce aduce beneficii evidente în termeni de performanță, estetică și durabilitate. Alegând RTT Distribution, cu păreri pozitive de la clienți, veți avea acces la accesorii auto de top, potrivite pentru mașina dvs. specifică, ceea ce vă va permite să vă bucurați de experiența de conducere într-un mod unic și personalizat.

Cele mai bune bare de portbagaj RTT Distribution

Călătoriile noastre necesită adesea spațiu suplimentar pentru a transporta bagaje, echipament sportiv sau alte obiecte voluminoase. 

Pentru a face față acestor necesități, barele de portbagaj devin accesorii esențiale, ce maximizează capacitatea de încărcare a mașinii și oferă o experiență de călătorie mai confortabilă. În acest sens, RTT Distribution, prin intermediul tuningro.ro, îți pune la dispoziție câteva modele de top, astfel încât să poți alege cel potrivit nevoilor tale.

Bare Portbagaj Premium Vw Touran 2015-2023

Barele de portbagaj Premium pentru VW Touran 2015-2023 sunt accesorii de înaltă calitate și performanță, perfecte pentru a maximiza spațiul de transport.

 • Capacitatea de încărcare de până la 90 kg și sistemul antifurt integrat oferă siguranță și securitate.
 • Designul aerodinamic tip Aero minimizează rezistența la vânt și elimină zgomotele supărătoare în timpul condusului.
 • Pot fi echipate cu diverse accesorii suplimentare, cum ar fi cutii portbagaj, suporturi pentru schi, snowboard, biciclete sau caiace.
 • Fabricate din aluminiu de înaltă calitate, conform standardelor DIN75302 și ISO 11154 și aprobate TUV, barele sunt durabile și sigure.
 • Montarea este ușoară și rapidă, iar setul include instrucțiuni de montaj detaliate.
 • Finisajul elegant de aluminiu adaugă un aspect sofisticat mașinii tale, completându-i funcționalitatea și stilul.

Cele mai citite articole

Portbagaj platforma Plafon Otel Vw Caddy SWB 2005-2023

Platforma de plafon din oțel pentru VW Caddy SWB 2005-2023 este un accesoriu robust și profesional, ideal pentru utilizările comerciale.

 • Cadru metalic rezistent și anticoroziv, asigurând durabilitate și protecție pe termen lung.
 • Permite transportul în siguranță al scărilor metalice, cutiilor de scule, mărfurilor și altor obiecte voluminoase.
 • Lungimea zonei de încărcare de 1800 mm și lățimea de 1200 mm oferă spațiu generos pentru obiectele transportate.
 • Capacitate maximă de încărcare de 150 kg, asigurând un suport sigur și fiabil.
 • Montare ușoară pe sistemul original al barei de plafon al autoutilitarei.
 • Fabricat în Franța, respectând standardele de calitate și siguranță.
 • Omologat de către TUV, garantând o fixare solidă și o funcționare optimă.
 • Testat static și în condiții de rulare pentru stabilitate și reducerea zgomotelor și consumului de carburant.

Suport Schiuri și Bare Portbagaj Ford Focus 2005-2022

Tuningro.ro îți pune la dispoziție un pachet complet de accesorii pentru iarnă, special concepute pentru modelul tău de Ford Focus 2005-2022. 

Pachetul include un set de bare portbagaj cu un design aerodinamic și un sistem de prindere ușor de montat. Aceste bare sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și sunt acoperite cu o carcasă neagră din plastic. Ele respectă standardele de calitate și siguranță și sunt aprobate TUV. 

În plus, pachetul include și suporturi dedicate pentru schiuri, disponibile în variante pentru 3 sau 5 perechi de schiuri. Aceste suporturi sunt realizate din aluminiu durabil și pot transporta și plăci de snowboard. 

Cu acest pachet de la Tuningro.ro, vei putea să-ți transporți în siguranță și cu ușurință echipamentul de iarnă.

Cumpără cât mai informat

Pentru a avea păreri corecte despre produsele pe care dorești să le cumperi online, este important să aduni informații de la diverse site-uri. Analizează caracteristicile produsului și citeste părerile altor cumpărători, având în vedere credibilitatea acestora. Este esențial să iei în considerare atât recenziile pozitive, cât și cele negative. Compară produsele și caută alternative pentru a face o evaluare cât mai completă. În final, formulează-ți propria părere pe baza informațiilor obținute și a nevoilor și preferințelor tale.

Cele mai citite articole