Review Huawei Band 7: Huawei Band 6 este reînviat?

Huawei Band 7 este, dincolo de orice îndoială, un tracker de wellness fantastic. Obțineți o bogăție completă de selecții pentru o valoare de 60 EUR aproximativ. Ecranul AMOLED de 1,47 inchi este direct pentru a învăța și în timpul zilei, iar acum trebuie să pornească o funcție de afișare permanentă. Bateria Huawei Band 7 nu s-a descurcat să bată cele 14 zile, așa cum sa vorbit în specificațiile de specialitate, chiar și așa nu a făcut și nu a dezamăgit în niciun fel. În plus, obțineți o unitate extinsă de 96 de stiluri de acțiune sportivă și o aplicație viscerală Well being pe smartphone pentru a reda toate lucrurile pe care adepții de wellness le doresc.

Totuși, rămân puțin uimit. În consecință, aproape nimic nu a modificat valoarea Huawei Band 6. Pentru aproximativ 60 de euro, gadget-ul este, fără îndoială, o problemă dacă nu individualizați pur și simplu un instrument de urmărire a stării de sănătate. Chiar și așa, clienții care au individualizat un tracker de wellness moderat de cel mai recent de la Huawei.

 Per total, intervalul de timp al perioadei de valoare din iunie 2022, Huawei a avut o promoție frumoasă, unde ar fi mai bine să cumpărați o a doua Huawei Band 7 la jumătate din valoare. Acest lucru implică posibilitatea de a lucra cu un prieten pentru a plăti în medie 45 EUR pentru chiar Band 7.

Design și afișare:

Huawei încă se bazează pe un spectacol AMOLED de 1,47 inchi; chiar și așa, acum a reușit să transporte gadget-ul într-o formă aproape mai slabă, făcându-l și mai subțire la 16 grame.

Aceasta este pentru a porni din cauza acurateței că înaltă calitate a construcției a persistat la fel de extravagantă ca în primul rând, iar brățara de ceas din silicon polimer este plăcut de redactat ca fiind convențională. În timp ce Huawei Band 6 a avut la fel de grosime de 11,45 mm, Huawei Band 7 evaluează în întregime 9,99 mm. Nimic altceva nu suportă modificări în interiorul spectacolului în sine: ea, chiar și așa, evaluează 1,47 inci; continuați să obțineți o emisiune AMOLED cu concentrația de pixeli de 282 ppi și determinarea de 194 × 368 pixeli.

Sistem software și funcționare:

Cele mai citite articole

În ceea ce privește programul și funcționarea sistemului software, totul a persistat pentru Huawei Band 7 față de predecesorul său. Și sigur, dar în caz că te-ai plictisit întrebat: asta este o veste fantastică!

Alternative și supraveghere:

Banda Huawei este capabilă să evalueze în totalitate rata inimii tale coronariene și SpO2, se confruntă cu 96 de moduri de antrenament, acoperă somnul, nivelul de stres și mult. Toate acestea sunt decente; chiar și așa, toți trebuie să pornească pe el Huawei Band 6.

Baterie și încărcare:

baterie huawei band 7 asigură o durată de viață a bateriei de 14 zile și 10 zile sub sarcină densă. Și s-ar putea să reîncărcați bateria pentru ca aceasta să dureze încă 2 zile în câteva minute.

Concluzie:

Și așa suntem aici, la finalul unei măsuri care mă lasă într-adevăr pe pichet pentru cauze pentru a cumpăra acest model. Nu ca o consecință a gadgetului nu ar trebui să fie bun – chiar și așa, ca urmare a faptului că Huawei a configurat aproape exact acest gadget cu un an în trecut.

Cele mai citite articole