Pentru curatarea covoarelor si a tapiteriei apeleaza la Firma curatenie Bucuresti

Pentru curatarea covoarelor si a tapiteriei apeleaza la Firma curatenie Bucuresti

Aspirarea de rutina sau curatarea cu o carpa umeda a covoarelor de acasa si a pardoselilor din salile de sport sau unitati de servicii alimentare, nu este adesea suficienta. Pentru a indeparta excesul de praf acumulat si bacteriile care dauneaza respiratiei, este necesar sa cureti covorul din cand in cand. 

Acest lucru este posibil doar atunci cand contactezi firma curatenie Bucuresti. Comandand curatarea uscata a covoarelor, vei primi un serviciu de inalta calitate si un rezultat pe masura, adica covoare cu miros de prospetime.

Acelasi lucru este valabil si pentru scaunele tapitate, canapele si fotolii. Curatarea chimica a mobilierului este necesar sa fie efectuata cel putin o data la cateva luni. 

Cu ajutorul substantelor chimice hipoalergenice, firma de curatenie Bucuresti indeparteaza petele de ulei sau grasime, produse cosmetice, mirosuri neplacute de urina animala si eliminarea mucegaiului din locurile greu accesibile.

Serviciile profesionale ale firmei de curatenie Bucuresti, sunt folosite nu numai de proprietarii de case particulare, ci si de administratorii cafenelelor, hotelurilor si altor unitati unde sunt populare pardoseli acoperite cu mochete si mobilierul tapitat cu plus sau velur. 

Cele mai citite articole

Poti solicita cu usurinta servicii de curatare chimica a mobilierului si a covoarelor, de la firma serviciidecurateniebucuresti.ro. Nu amana curatarea profesionala, deoarece excesul de praf din covor poate duce la complicatii de sanatate in toate gospodariile.

Curatarea profesionala a tapiteriei

Mobilierul tapitat este un atribut esential al confortului de zi cu zi. Fotoliile confortabile si canapelele sunt disponibile in aproape orice apartament. Dormi pe ele, te uiti la televizor, te joci cu cainele iubit si chiar iei pranzul. Nu este de mirare ca la o utilizare atat de intensa, mobilierul capata rapid un aspect neplacut.

Pe tapiterie apar pete, iar suprafata odata stralucitoare, devine grasa si patata. Si aici proprietarii fac adesea o mare greseala – incearca sa curete singuri mobilierul, folosind produse de calitate scazuta, care nu numai ca nu curata murdaria, dar lasa si pete neingrijite pe canapele sau scaune moi. Firma de curatenie Bucuresti  poate ajuta la evitarea poluarii duble cu echipamente si produse profesionale.

Un set de proceduri de curatare profesionala cu firma curatenie Bucuresti, include urmatoarele: curatarea tapiteriei cu produse speciale (selectarea substantelor chimice se realizeaza tinand cont de caracteristicile materialului din care este realizata tapiteria); indepartarea petelor si mirosurilor neplacute lasate de animalele de companie, bauturi tari si alte tipuri de murdarii (aici se folosesc mijloace moderne improvizate si parfumuri); spalarea mobilierului cu ajutorul unui aspirator, unde se elimina reziduurile de murdarie dupa curatarea totala.

Firma curatenie Bucuresti poate executa curatarea uscata a suprafetelor tapitate si indepartarea petelor de orice origine, chiar si de pix sau grasime veche. De asemenea, restabileste luminozitatea culorii tapiteriei si elimina consecintele incercarilor esuate de a indeparta petele.

Cele mai citite articole