Noul Mercedes GLA: Top pachete dotari de confort disponibile

Noul Mercedes GLA: Top pachete dotari de confort disponibile

Noul model Mercedes GLA este unul dintre cele mai cautate modele de masini de vanzare din gama Mercedes, mai ales datorita prezentei dotarilor exceptionale de confort pe care le prezinta.

Astfel, noul Mercedes GLA este prevazut cu numeroase pachete, care au rolul de a-ti oferi atat tie, cat si pasagerilor tai, o stare de bine si de relaxare pe parcursul unei calatorii, cu ajutorul sistemelor de climatizare, incalzire, purificare a aerului, ionizare sau chiar confort acustic. 

Pachetul ENERGIZING 

Pachetul ENERGIZING este unul dintre pachetele de dotari optionale, destinate confortului, dar si celor mai rafinate simturi. Acest pachet imbina cu succes echiparile premium cu inteligenta inovatoare, avand ca rezultat un nivel superior de confort pentru tine si pasagerii tai.

Pachetul ENERGIZING contine mai multe programe, cum ar fi “Prospetime”, care va aduce un aer proaspat la bord si un climat revigorant, “Vitalitate”, program cu ajutorul caruia te vei bucura de energie si de muzica invioratoare, dar si programul “Training”, care te vor ajuta sa iti mentii sanatatea si forma corpului, mai ales in pauzele din timpul calatoriei, intrucat iti pune la dispozitie mai multe videoclipuri cu exercitii fizice, pe care le poti incerca.

Pachetul confort KEYLESS-GO

Pachetul confort KEYLESS-GO este un alt pachet unic, creat special pentru o experienta inedita pe care tu o poti avea la volanului noului model Mercedes GLA. Cu ajutorul acetui pachet, poti porni sau incuia autovehiculul doar prin simplul fapt ca ai cheia asupra ta.

De asemenea, acest pachet contine si functia HANDS-FREE ACCESS, care te va ajuta sa deschizi sau sa inchizi portbagajul automat, fara a-l atinge.

Pe langa aceasta functie, pachetul de confort KEYLESS-GO contine si alte beneficii, cum ar fi un capac compartiment bagaje EASY-PACK, inchidere de la distanta a capotei portbagajului, iluminare incorporata in manerul usii, manere de usi cu insertii cromate, buton start-stop, dar si cheie a autovehiculului cu functie KEYLESS-GO.

Pachet scaun multicontur

Cele mai citite articole

Noul model Mercedes GLA este prevazut cu un pachet de confort scaun multicontur, creat special pentru nevoile tale.

Cu ajutorul acestui pachet, scaunul prezinta cantitati de aer din suporturile laterale, care se vor ajusta, mai ales atunci cand te apropii foarte mult de spatar, cand te vei bucura de o sustinere laterala mai buna. In plus, camerele gonflabile ale scaunului creeaza si un efect de masaj in zona lombara. 

Pachet portbagaj

Pachetul portbagaj al noului mercedes GLA iti vor oferi un spatiu de depozitare atat mai practic, cat si mai sigur.

Datorita prezentei unei prive de 12 V aflate in portbagaj, iti poti alimenta in timpul calatoriei geanta frigorifica pentru cumparaturi sau pentru plaja.

Pachet de conectivitate al sistemului de navigatie

Pachetul de conectivitate al sistemului de navigatie imbina cu succes Serviciile Mercedes me connect, dar si navigatia cu hard disc, dupa inregistrarea in Portalul Mercedes me.

Pachet de lumina si vizibilitate

Pentru ca experienta ta sa fie completa si inedita la volanului noului model Mercedes GLA, beneficiezi si de un pachet de lumina si vizibilitate, care presupune mai multe susrse de lumina, atunci cand vine vorba despre orientarea ta, dar si un aspect mai atragator.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, te poti convinge singur de beneficiile dotarilor noi de confort oferite de GLA, vizitand reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.

Cele mai citite articole