Noile cazinouri online: cum să alegi corect

Noile cazinouri online: cum să alegi corect

În fiecare an apare câte un nume nou de cazino pe piață, această industrie având o dezvoltare fulminantă, mai ales în ultimii ani. Odată cu acestea apar și jocuri noi cu design inovativ, cu elemente noi și povești bine închegate în spatele lor. Însă, noile nume apărute pe piață, chiar dacă sună bine nu au încă un istoric după care să  ghidăm pentru a ști dacă sunt sau nu de încredere. De aceea, consultarea site-urilor precum https://www.bogdancazino.ro/ poate fi de folos, de aici putând afla multe informații utile despre noile cazinouri.

Ce trebuie luat în considerare în alegerea unui cazino

Având în vedere faptul că noile cazinouri nu pot prezenta un istoric deoarece de-abia s-au lansat pe piață, poate fi puțin provocator să ne dăm seama dacă este bine sau nu să ne înregistrăm pe site. După lansare, nici în mediul online nu sunt disponibile prea multe recenzii din partea jucătorilor. Având în vedere aceste lucruri, tot ce rămâne de făcut este să evaluăm respectivul cazino raportându-ne la nevoile și interesele noastre. Așadar, iată după ce anume trebuie să te ghidezi atunci când vrei să alegi unul dintre noile cazinouri apărute pe piață.

Licența de funcționare

Licența e unul dintre cele mai importante lucruri de avut în  vedere, deoarece așa ne putem da seama dacă putem avea sau nu încredere în acesta, dacă sunt sau nu  sunt în siguranță datele noastre. De exemplu, dacă se alege un cazino recent lansat pe piața din România, se va verifica dacă acesta are sau nu o licență emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). Licența este emisă pe o durată de 10 ani și este acordată numai după ce a fost verificat riguros respectivul cazino. Împreună cu ANAF, ONJN se asigură că acel cazino va respecta legislația în vigoare.

Portofoliul de jocuri

După verificarea licenței, următorul element ce trebuie verificat este oferta de jocuri. Aceasta trebuie să cuprindă produse ale căror RTP să fie afișat, să poată fi verificat furnizorul și, nu în ultimul rând, să fie exact ceea ce caută jucătorul. De exemplu, dacă ești fan/ă al jocurilor de tip slot cu tematică de Crăciun, atunci te vei asigura că în oferta cazinoului există astfel de jocuri. Cu cât mai completă va fi oferta, cu atât mai multe șanse de a-și păstra clienții are cazinoul. De regulă, o ofertă completă care mulțumește clienții este compusă dintr-un număr considerabil de sloturi, jocuri de masă, mese live de joc, pariuri sportive, loto, bingo, și inclusiv sporturi virtuale. De asemenea, trebuie luat în considerare rata de returnare la jucător a jocurilor, însă acest lucru e relevant la un nivel individual, și nu general pentru casino. Media pieței este de 96%, iar dacă rata jocurilor se încadrează în intervalul 95% – 98%, atunci merită să fie avute în vedere.

Certificările de securitate

Cele mai citite articole

Securitatea datelor personale și financiare sunt foarte importante atunci când vorbim de mediul online, indiferent dacă este vorba de un cazino sau de un oricare alt site. Totuși, luând în considerare faptul că în cadrul unui cazino online clienții utilizează metode de plată pentru depunerea fondurilor și pentru retragerea câștigurilor, atunci  securitatea e foarte importantă. De aceea, cazinourile sunt verificate și ulterior certificate în privința corectitudinii și siguranței de către agenții internaționale de testare, acestea fiind de cele mai multe ori GLI, eCogra, TST și iTechLabs. Dacă aceste sigle sunt afișate pe paginile cazinourilor online, atunci vei ști cu siguranță că sunt certificate.

Pachetele de bun venit

Bonusurile sunt o adevărată bucurie pentru jucători, însă înainte de a te înregistra analizează mai întâi dacă acest bonus te mulțumește sau nu, cu cât îți crește suma disponibilă pentru joc, unde îl poți rula și care este cerința de rulaj. Mare parte din aceste detalii pot fi găsite în termenii și condițiile bonusului.

Programul de loialitate al cazinoului

Sistemul de loializare a jucătorilor e un mare plus pentru cazinourile online, deoarece utilizarea unui asemenea program atrage clienții și poate aduce beneficii de ambele părți. De obicei aceste programe sunt structurate pe mai multe nivele, fiecare nivel având propriile sale beneficii. În funcție de numărul de puncte acumulat, jucătorii pot obține diverse recompense sub formă de vouchere sau de bonusuri. Totodată, statutul de membri VIP poate oferi acces și la anumite evenimente și turnee exclusive.

Existența unei aplicații mobile

Aplicația destinată utilizării exclusive pe dispozitivele mobile e un alt aspect cheie în alegerea unui nou cazino. Aplicația mobilă e unul dintre trendurile din industrie în prezent. Existența unei asemenea aplicații oferă multă flexibilitate și libertate de mișcare jucătorului, acesta nemaifiind limitat din punct de  vedere al spațiului și timpului. Aplicația mobilă ține jucătorul conectat mereu la cont, îl notifică în timp real cu privire la ofertele de ultim moment și cu privire la modul de evoluție a pariurilor sale sportive.

Cele mai citite articole