Masinute electrice pentru distractie in aer liber

In zilele noastre, copiii sunt obisnuiti sa foloseasca smartphone-urile si tabletele inca de la o varsta frageda. Asta face uneori cu atat mai dificil sa scoti copiii afara la aer sa se joace. Aerul proaspat este incredibil de important pentru dezvoltarea timpurie a copilariei. 

Gama de masinute electrice de la depozitjucarii.ro poate oferi stimulentele potrivite pentru copii si pentru ca acestia sa fie mai activi in aer liber. Fie in gradina, in vacanta sau in timpul plimbarilor prin parc, plimbarea cu masinute electrice este mult mai distractiva, iar cei mici sunt in mare parte ocupati cu functiile si condusul. 

Concentrarea ramane la un nivel ridicat, deoarece conducerea activa necesita atentie. Pana la varsta de patru ani este dificil sa parcurgi etape mai lungi pe jos. De aceea, majoritatea familiilor poarta cu ele si un carucior pentru a oferi micutilor epuizati o alternativa confortabila. 

Masinuta electrica pentru copii ii poate ajuta pe copii sa se obisnuiasca cu volanul inca de mici. Daca copiii s-au plictisit de condus, telecomanda este o solutie practica. Preluarea controlului asupra rotilor este, de asemenea, o mare distractie pentru adulti.

Masinute electrice pentru frati

Majoritatea vehiculelor pentru copii sunt echipate cu un singur scaun, ceea ce se datoreaza unor motive simple. Pe de o parte, trebuie mentionata aici si compactitatea modelelor, care este conceputa astfel incat cei mici sa poata circula si prin portile din curte si prin deschiderile usilor. 

Cele mai citite articole

Desigur, motorul joaca si el un rol important, deoarece o greutate mai mare necesita o unitate mai puternica. Cea mai mare distractie este de obicei pentru sofer si daca mai multi copii doresc sa controleze masinuta electrica, acest lucru este posibil prin utilizarea alternativa. 

Dar daca fratele cel mic chiar vrea sa mearga cu fratele mai mare, poti alege masinute electrice cu 2 locuri sau masinute electrice pentru fiecare dintre ei. Totusi, producatorii au gasit metoda potrivita pentru astfel de cazuri, si ofera masinute electrice cu scaun pentru pasageri sau banca.

Masinutele electrice mai mici sunt potrivite pentru copii de la varsta de trei ani. De regula, copiii pot merge deja independent si, mai ales, in siguranta. Daca cei mici au o buna perceptie si reflexele proprii ale corpului sunt bine dezvoltate, se poate lua in considerare utilizarea unei masinute electrice pentru copii. 

Marimea corpului joaca, de asemenea, un rol important. Poate copilul sa tina volanul si sa apese complet pedala de acceleratie/frana? Daca preferi sa-ti stii copilul in siguranta, ar trebui sa alegi o masinuta electrica pentru copii cu telecomanda. 

Daca copiii nu se inteleg bine cu masinuta la inceput, supraveghetorii pot prelua controlul volanului in orice moment si ii pot invata pe copii comportamentul de conducere. Practic, producatorii recomanda o varsta minima de trei ani pentru masinute electrice. 

Cele mai citite articole