Huawei Nova Y90 a fost introdus cu cameră triplex din spate și baterie mega

Huawei a scăpat proaspăt de ecranul de pe blatul mare al noului său smartphone Huawei Nova Y90, care a fost inclus în seria lor Y. Conform site-ului companiei chineze din întreaga lume, telefonul are un ecran FullView fără margini de 6,7 inchi și o unitate centrală de procesare octa-core Qualcomm Snapdragon 60. Telefonul însoțește, de asemenea, inginerie Huawei SuperCharge de 40 W și o baterie puternică de 5.000 mAh. Conform Huawei, tehnologia se atașează la un sistem de acoperire de protecție cu 22 de niveluri de încărcare. De asemenea, Huawei Nova Y90 include o cameră spate triplex aranjată cu un element de detectare de bază de 50 de megapixeli. Oferiți date detaliate despre costul, caracteristicile și toate specificațiile acestui telefon nou-nouț Huawei.

Preț și accesibilitate Huawei Nova Y90:

Huawei Nova Y90 va fi achiziționat exclusiv în ediția de 6 GB RAM + 128 GB memorie. Telefonul poate fi achiziționat în 4 culori atractive: albastru cristal, verde smarald, negru la miezul nopții și alb perlat. Cu toate acestea, până acum, compania nu a scos la iveală nicio informație despre costul și accesibilitatea lui Nova Y90.

Descrierea verbală a Huawei Nova Y90 (specificații Huawei Nova Y90):

Cele mai citite articole

SIM-ul dublu Huawei Nova Y90 are un ecran LCD de 6,8 inchi full HD+ (1.060×2.38 pixeli) cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Compania chineză l-a introdus ca un afișaj cu ecran complet fără margini; ramele foarte subțiri pot fi constatate atât pe poziții, cât și pe partea superioară a acestuia. Trucul este preluat de unitatea centrală de procesare Qualcomm Snapdragon 80. Nova Y90 are 8 GB RAM și 128 GB încorporat. Acest telefon continuă să funcționeze cu sistemul de operare EMUI 12.

Pentru realizarea de fotografii, Huawei Nova Y90 are un element de detectare de bază de 50 de megapixeli cu deschidere f/1.6, un sistem de lentile de adâncime de 2 megapixeli cu deschidere f/2.4 și un al doilea element de detectare de 2 megapixeli cu deschidere f/2.4. Un bliț LED ar putea la fel de bine să iasă pe facultatea camerei. Pe fața telefonului, în acel loc, există o cameră de față de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 pentru selfie-uri și apeluri video.

Alternativele de conectivitate pentru nova y90 în rate permit sistemul de poziționare globală/AGPS, Wi-Fi cu bandă duală, Bluetooth V5.0, port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. În plus, se află la bordul detectoarelor care permit senzorul de lumină ambientală, busola, elementul de detectare a gravitației și senzorul de marcaj montat lateral pentru sistemul de securitate.

În primul rând, Huawei Nova Y90 include o baterie de 5.000 mAh care însoțește încărcarea prin cablu Huawei SuperCharged de 40 W pentru capacitatea de rezervă. Compania chineză susține că, cu ajutorul acestui acompaniament de încărcare, este posibil să finalizați o încărcare de 50% a smartphone-ului în doar 30 de minute. Nova Y90 evaluează 183,3 × 64,6 × 7,4 mm generale și numără 195 gms.
Dacă sunteți un iubitor de Huawei și un utilizator obișnuit, atunci ar trebui să cumpărați nova y90 in rate. Vei fi uimit de caracteristicile sale pe termen lung. Îl puteți achiziționa online de pe site-ul oficial Huawei sau îl puteți achiziționa personal de la orice comerciant.

Cele mai citite articole