Detectoare spy sau trucuri simple? – Cum afli in cateva secunde daca esti supravegheat ilegal?

Dezvoltarea tehnologiei permite supravegherea activitatii din cadrul spatiilor private prin intermediul dispozitivelor de spionaj. Poti monitoriza tot ce se intampla in interior, doar camufland microfoane si camere spy in cele mai inedite locuri, fara sa dai nimic de banuit. 

Iata cateva ponturi utile care sa te ajute sa depistezi dispozitive de spionaj montate in locuinta, biroul tau si nu numai. 

  • Inspectează amanuntit spatiul

Sa incerci sa gasesti singur aparatele de spionat montate in casa ta, se poate dovedi o munca migaloasa. Si asta pentru ca, in principiul camerele si microfoanele spy au dimensiuni reduse, tocmai pentru a fi amplasate in orice obiect din casa. Partea interesanta e aceea ca, marimea lor nu impiedica furnizarea sunetelor si a imaginilor la calitate optima. Care sunt cele mai comune locuri in care poti aseza un dispozitiv spy? Instrumentele de scris, ceasuri pentru camere de spionaj, suporturi de haine, detectoare de gaz, brichete, lampi si chiar prize. Verifica locurile ascunse, analizeaza detaliat obiectele mici, scoate din priza aparatele si fii atent la zgomotele si luminitele din jur. Economiseste-ti timpul si apeleaza la detectoare camere care iti simplifica munca, iti asigura rezultate imediate si cu precizie de 100%.

  • Zgomotele necunoscute pot fi semnale valoroase

Cele mai citite articole

Camerele spy transmit imagini si zgomote in cel mai silentios mod posibil, dar cele mai multe modele emit sunete specifice in timp ce capteaza imaginile. De aceea, amana cautarea acestora pe seara, sau cand e perfecta liniste in jur.

  • Aparatele electrice 

Aici intra in special detectoarele de fum sau gaz, prelungitoarele spion, alarmele, router wireless spion si lista poate continua. Acestea sunt preferatele spionilor, intrucat verificarea lor se face rar, in cazuri urgente, deci sunt sanse minime sa poata fi detectate aparatele spion.

  • Analizeaza obiectele decorative

Statisticile arata ca, dupa aparatele electrice, obiectele decorative sunt de asemenea spatii propice pentru camuflarea cu succes a dispozitivelor spy. Aici pot intra: tablourile, vazele, bibelourile sau suporturi. Acestea, plus multe altele transmit persoanei interesate imagini, sunete, discutii, fara ca tu sa banuiesti ceva. Ia in calcul si anumite obiecte din casa care nu ar avea ce sa caute intr-un loc anume – odorizante de camere in baie, brelocuri puse sub pat, instrumente de scris in sertarul de bucatarie, etc.

Retine insa, ca aceste ‘’trucuri’’ nu asigura exactitatea de 100% pe care o garanteaza detectoarele de camere si microfoane.

Cele mai citite articole