Cele mai bune jocuri PS4 de jucat cu copiii

Cele mai bune jocuri PS4 de jucat cu copiii

Revizuim catalogul de console Sony pentru a va aduce cele mai captivante jocuri destinate sa fie experimentate alaturi de copii, oferindu-le o companie de neegalat.

De-a lungul perioadei, portofoliul de jocuri pentru PlayStation 4 s-a extins semnificativ, incorporand titluri remarcabile care, in multe cazuri, nu sunt intocmite pentru a fi apreciate de cei mici din gospodarie. Prin urmare, in aceasta prezentare, ne propunem sa va indrumam catre cele mai potrivite optiuni pentru acestia.

In cursul acestui an, am avut deja ocazia sa ne bucuram de jocuri exceptionale precum “God of War” sau “Monster Hunter World” pe consola de acasa Sony. Totusi, dorim sa va prezentam si alte titluri memorabile, in special cele mai bune jocuri PS4 care vor aduce bucurie copiilor. Suntem convinsi ca acestea vor oferi micutilor din casa numeroase ore de distractie neegalata in compania lor. Vezi intreaga selectie de jocuri PS4 aici:  https://wikis.ro/category/jocuri/jocuri-ps4/.

Cele mai bune jocuri PS4

Crack II

Daca ti-a placut primul Knack, nu poti rata Knack II. Actiunea, platformele, relicvele, spiridusii si robotii se reunesc in continuarea jocului Japan Studio, asa ca este inca bunul vechi Knack, doar intr-o livrare la inaltime si mai potrivita cu dimensiunea sa.

Cu toate acestea, imbunatatirile aduse gameplay-ului, in special sistemul de miscare si modul cooperativ; in grafica, inclusiv peisaje care sunt mai vii si mai complete; si chiar si in sectiunea de sunet fac din Knack II un titlu de actiune si platforma mult mai rotunjit, provocator si distractiv decat predecesorul sau, gata sa fie savurat alaturi de cei mici din casa. Daca doriti mai multe informatii, iata analiza noastra despre Knack II. 

LEGO Marvel Super Heroes 2

Un alt dintre cele mai bune jocuri pentru copii pentru PS4 este LEGO Marvel Super Heroes 2. Profitand de faptul ca Avengers Infinity War este in cinematografe, nimic mai bun decat sa te bucuri de toti eroii sai in format LEGO si pe PS4. Aceasta aventura distractiva este ideala pentru cei mici din casa si reuneste cei mai buni eroi si raufacatori Marvel intr-un titlu plin de posibilitati. In plus, se vor putea bucura si cei mai mari de el, datorita povestii sale pline de umor.

Cele mai citite articole

Titlul este plin de referiri la benzi desenate, filme si seriale Marvel si are o distributie cu adevarat coplesitoare de personaje. Daca vrei sa stii totul despre asta, nu rata analiza noastra despre LEGO Marvel Super Heroes 2.

Legendele Rayman

Unicul Rayman nu putea lipsi din lista noastra cu cele mai bune jocuri PlayStation 4 de jucat cu copiii. Acest titlu de platforma urmeaza linia personajului, oferind scenarii pline de platforme care se remarca prin designul lor superb si imaginile colorate.

Atat pentru critici, cat si pentru public, a devenit unul dintre cele mai bune jocuri din genul sau din ultimii ani. Daca doriti mai multe informatii despre Rayman Legends, va lasam analiza noastra despre Rayman Legends pentru PS4.

Rocket League

Un alt esential pe aceasta lista de jocuri PS4 este Rocket League. Dezvoltat de Psyonix si succesor spiritual al Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars (un titlu descarcabil pentru PS3 care a aparut in 2008), Rocket League implementeaza o idee pe cat de nebuna, pe atat de captivanta: sa joci fotbal cu masini! 

Cu o componenta multiplayer online puternica, dar si cu posibilitatea mereu atractiva de a juca split screen pe aceeasi consola, acest arcade ne-a facut sa traim unele dintre cele mai distractive momente jucand online din ultima vreme. Daca aveti intrebari despre acest titlu, puteti consulta analiza noastra Rocket League.

Si asta este tot pentru recenzia noastra despre cele mai bune jocuri PS4 de jucat cu copiii. Daca credeti ca exista vreun alt titlu demn de a fi pe aceasta lista, nu ezitati sa spuneti acest lucru in comentariile aceluiasi articol pentru ca restul utilizatorilor site-ului nostru sa poata afla despre el si sa il acceseze.

Cele mai citite articole