Bluze bărbați – Cum să-ți achiziționezi articole vestimentare potrivite?

Achiziționarea unor bluze bărbați potrivite gusturilor și stilului tău reprezintă o adevărată provocare! Există o multitudine de factori după care ar trebui să te ghidezi, iar, de asemenea, calitatea nu trebuie pierdută din vedere. Astfel, te asiguri că faci o investiție durabilă și care te va mulțumi pe deplin. 

După ce să te ghidezi pentru a face alegerea ideală?

  • Material – Urmărește ca fiecare achiziție în materie de vestimentație să aibă în compoziție materiale naturale. Bumbacul este unul dintre cele mai regăsite materiale din compoziția unei bluze bărbați. Este natural, ușor de întreținut și nu irită pielea, ceea ce-l face să fie la mare căutare. 
  • Croială – Există o multitudine de variante din care poți alege ceea ce te avantajează și îți este pe plac. Fie că preferi hainele mai largi sau mai strâmte, pentru fiecare variantă există și combinații potrivite.
  • Cusături – Înainte de achiziționarea oricărui articol vestimentar, este ideal să acorzi atenție chiar și celor mai mici detalii. Cusăturile, de exemplu, sunt un factor important în determinarea calității unei bluze. Cele calitative îți vor oferi un produs durabil. 
  • Culori – Poți găsi bluze bărbați într-o gamă variată de combinații de culori sau simple. În funcție de nevoi și preferințe îți poți alege și favoritele. Înainte de a face cumpărături, analizează-ți garderoba și observă ceea ce îți lipsește. Astfel, nu vei irosi bani și vei avea articole cât mai diversificate. 
  • Întreținere – Materialele condiționează facilitatea cu care îți poți întreține produsul vestimentar. Spre deosebire de cele sintetice, cele naturale îți oferă posibilitatea unei întrețineri mult mai ușoare. Așadar, alocă-ți timp și pentru obținerea informațiilor tehnice ale viitoarei achiziții. 

Ține cont de mărime! Dacă optezi pentru o sesiune de cumpărături online, verifică tabelul cu mărimi dacă nu ești sigur. Astfel, nu vei risca să faci o achiziție pe care mai apoi să fie nevoie să o returnezi. 

Cele mai citite articole

Cum să asortezi bluze bărbați?

Obținerea unui outfit armonios este determinată de asortarea pentru care optezi. Fie că dorești o ținută monocromă sau una plină de culoare, optează pentru articole vestimentare ce se completează reciproc. 

Cel mai important element de asortare a bluzei este perechea de pantaloni. Orice ținută este alcătuită cel puțin dintr-o bluză, o pereche de pantaloni și pantofi. Cum știi însă ce și cum să asortezi? Există anumite reguli de bază după care să te ghidezi: 

  • Asortează în funcție de culori – Dacă încă nu știi ce culori se asortează, poți vizualiza o roată a culorilor. Te va ajuta să-ți creezi ținute colorate într-un mod facil. Cât despre ținutele monocrome, după cum spune și denumirea, adaugi articole vestimentare de culori identice sau asemănătoare. De exemplu, poți combina piese în diferite tonuri ale culorii tale preferate. 
  • Asortează în funcție de material – Cea mai simplă metodă de asortare a unei bluze din bumbac este cu o pereche de pantaloni din bumbac. Dacă dorești să obții o ținută sport, poți opta pentru o pereche pantaloni trening bărbați. Rezultatul simplu și confortabil este potrivit pentru diverse activități de zi cu zi – mersul la cumpărături, plimbări, activități sportive. 
  • Asortează în funcție de croială – Multe persoane nu iau în calcul și croiala pieselor pe care doresc să le încorporeze într-o ținută. Astfel, când pun hainele pe ei își dau seama că au obținut un rezultat dezechilibrat. Așadar, unor pantaloni trening bărbați care sunt mai largi, încearcă să le adaugi o bluză mai strâmtă. 

Așadar, optează pentru articole vestimentare calitative, apoi creează cu ele ținute unice! De asemenea, poți completa prin adăugarea unor accesorii sau bijuterii potrivite. O borsetă sau o șapcă sunt doar câteva idei pe care le-ai putea aborda. Cât despre bijuterii, unei ținute sport i se va potrivi perfect un ceas sport sau un smartwatch.

Cele mai citite articole