Bijuterii din aur pentru copii: sfaturi pentru cea mai bună alegere

Ești în căutarea unor bijuterii din aur pentru copii, dar nu știi de ce criterii ar trebui să ții cont pentru a face cea mai bună alegere? Ca să te asiguri că achiziționezi piesa perfectă pentru micuț ori micuță, trebuie să iei în calcul câteva informații importante care chiar vor face diferența. 

Care este vârsta ideală pentru a cumpăra o bijuterie unui copil? Ce modele sunt potrivite pentru fetițe ori băieței? Ce simboluri sunt purtătoare de noroc? 

Așadar, dacă urmează o ocazie specială în viața unui copil drag din viața ta, îți oferim în continuare câteva sfaturi utile pentru alegerea bijuteriilor din aur pentru copii.

Vârsta ideală pentru a oferi bijuterii din aur copiilor

Nu există o vârstă ideală pentru a oferi în dar o bijuterie din aur unui copil. Poți să cumperi un astfel de cadou prețios chiar și unui bebeluș. Spre exemplu, prima bijuterie din aur poate fi oferită de la naștere ori de la botez. Fetițele pot primi primii cercei din aur, în timp ce băiețeii pot primi brățară cu șnur roșu și bănuț din aur, un simbol al norocului în viață.

Bijuterii din aur pentru copii: fetiță sau băiat?

Ține cont de sex atunci când cauți bijuterii din aur pentru copii. Găsești în magazinele de profil accesorii gândite special atât pentru băieței, cât și pentru fetițe. Spre exemplu, pentru o fată poți să cumperi o brățară din aur cu unicorn ori fluture, în timp ce pentru un băiat ar fi mai potrivit un model cu o mașinuță. Micuțul va adora cadoul de la tine și nu își va mai dori să se despartă de el. 

Alege bijuterii pentru copii cu semnificație

Cele mai citite articole

Evenimentul este o muză importantă în alegerea bijuteriilor pentru copii. Elementele din natură, inimioarele, îngerașii, bănuții și cruciulițele reprezintă o alegere potrivită pentru botez, tăierea moțului ori ruperea turtei. Acestea simbolizează puritatea celui mic, protecția divină și speranța unei vieți împlinite. 

Pentru ocazii precum sfârșitul grădiniței ori al școlii poți alege personaje din desene animate, inițiala numelui ori alte simboluri care se pliază pe personalitatea celui mic. Pe măsură ce copilul va crește, va avea propriile preferințe, astfel că va fi mai ușor să îi cumperi accesoriile preferate.

Optează pentru bijuterii din aur personalizate pentru copii

Dacă îți dorești să faci o surpriză cu adevărat frumoasă, îndreaptă-ți atenția spre bijuteriile din aur personalizate. Tehnicile moderne îți permit să gravezi data nașterii, semnul zodiacal, numele, un mesaj de încurajare și alte date importante din viața micuțului. Bijuteria pe care o feri acum celui mic se poate transforma în accesoriul preferat pentru toată viața, cel care îl va ghida și îi va purta noroc în orice moment. 

Cumpără bijuterii din aur doar din locuri sigure 

Nu cumpăra din orice magazin bijuterii din aur pentru copii, ci asigură-te înainte că respectă câteva reguli importante. Un magazin de încredere oferă certificat de garanție pe viată, care atestă calitatea metalului folosit și a pietrelor prețioase. 

Bijuteriile din aur sunt cadouri minunate pentru copii fiindcă exprimă iubire, prețuire și devotament. Se vor bucura de piesa primită întreaga viața fiindcă este durabilă în timp și reprezintă o amintire prețioasă din copilăria lor.

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole